Over ons

Hartelijk welkom op de site van Het Geduld.

Hengel Sport Vereniging Het Geduld is opgericht op 15 mei 1928.
Onze vereniging heeft al jaren meer dan 300 leden zodat we gerust kunnen stellen dat we een solide vereniging zijn met een ver verleden. We hebben een eigen vijver “De Koppelen” gelegen aan de IJsbaanlaan in Beek en Donk, dus in het centrum van Beek en Donk en deze is voor iedereen, ook de minder-valide visser goed bereikbaar; voor hen is er een speciaal toegangspad en een veilige vissteiger aanwezig.

Zie onze vijver 

Op onze vijver wordt, in het seizoen, gemiddeld 1 x per 14 dagen een evenement georganiseerd zoals het Koningsvissen, forelvissen en de nachtkarperwedstrijden voor de jeugd tot en met 17 jaar, deze evenementen worden druk bezocht. De schuilhut biedt uitkomst als er een buitje mocht vallen en u wilt nog niet stoppen met vissen omdat u geweldig aan het vangen bent. Tevens kunt u bij onze vereniging terecht voor alle benodigde visdocumenten. 

De leden worden regelmatig per e-mail op de hoogte gehouden van de evenementen en nieuwtjes binnen de vereniging. Ook zorgen we er voor dat het nieuws en de evenementen gepubliceerd worden via de lokale zender Omroep Kontakt, het gemeenschapsblad “De Mooilaarbeekkrant” en op deze site. We zijn er trots op om een groot aantal jeugdleden te hebben, momenteel zo’n 80-tal, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Het is ook heel mooi voor ons om te zien dat er enkele jeugdleden zijn toegetreden tot het Bestuur en daar hun verantwoordelijkheid nemen zodat ook de bestuursfuncties voor de toekomst kunnen worden gewaarborgd.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij en nog geen lid neem gerust eens vrijblijvend contact op met onze bloeiende vereniging. 

Deze bedragen zijn inclusief de (Jeugd)Vispas. 

Deze documenten zijn te koop, op maandag- en woensdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij de secretaris Ad van der Zanden, Pater Vogelsstraat 31, 5741JE Beek en Donk, na telefonische afspraak of per e-mail. Het 1e jaar betaalt u als volwassene € 33,00 een jeugdlid t/m 13 jaar is gratis. Sinds 1 januari 2013 is het betalen van het lidmaatschap alleen nog maar mogelijk met een automatische machtiging tot incasso. Het stopzetten van een incasso moet gedaan worden vóór 15 september bij de penningmeester. Telefonisch: 0499-840010 of per e-mail: hhmvanschijndel@onsbrabantnet.nl 

GPS coördinaten: 51.532240N – 5.638170E


Voor nadere informatie kunt u bellen op maandag- en woensdagavond ( tussen 19.00 en 21.00 uur) met Ad van der Zanden op 0492-464473, zijn e-mail: Hetgeduld@onsbrabantnet.nl